ایمو ............ درد و دل یک زاغ تنها

یه بلاگ با موضوع اصلی ایمو ( امو ) که توش در مورد موسیقی راک و متال م مینویسم .بعضی وقتا هم درد و دلم میکنم........

ایمو ............ درد و دل یک زاغ تنها

یه بلاگ با موضوع اصلی ایمو ( امو ) که توش در مورد موسیقی راک و متال م مینویسم .بعضی وقتا هم درد و دلم میکنم........

سبک های مختلف موسیقی متال.....

سلام...


اگه یه کم با موسیقی متال آشنا باشید میدونید که این موسیقی دارای گستردگی و پیشینه ی زیادیه.....


امروز یه مطلب کامل و مختصر مفید براتون میذارم که مال خودم نیست...

از این بلاگ کپیش کردم.....

http://electricguitars.persianblog.ir

خوندنش خسته کنندس یه کم.. چون خیلی زیاده ولی ارزششو داره....


ایمو امو احساس زندگی موسیقی راک متال پانک دانلود تنهایی

emo emotion music download rock metal life alone punk love boy girl







سبک شناسی موسیقی متال

"هوی متال" یکی از اصلی ترین و مهم ترین سبکها در موسیقی "متال" است . این سبک در اواسط دهه 70 و پس از نفوذ "هارد راک" از بریتانیا به امریکا ، شکل گرفت و در واقع تغییر "هارد راک" با سلیقه امریکایی به کورد های سنگین تر و شعرهای اعتراض آمیز تر ، سبک جدیدی به نام "هوی متال" را بوجود آورد. این سبک ریشه گرفته از "بلوز" و "راک" است که در آن "بلوز" کمرنگ شده و دیگر فراز و نشیب ریتمها در این سبک از بین رفته است ولی همان اثر روانی و حتی قویتر را در شنونده به وجود می آورد . در این سبک هم مانند بقیه سبکها گیتار نقش محوری دارد.از گروههای موفق این سبک می شود به "آزی آزبورن"،"مانوار"،"موتور هد" ،"آیسد ارث" و "آیرون میدن" اشاره کرد.

"ترش متال" را می توان اصلی ترین شاخه "هوی متال" دانست . گیتاری پرخاشگر ، سرعتی ، تکنیکی ، جوی سنگین که عموما گیتار آن چیزی نا موزون و فراتر از ملودی آهنگ می نوازد. از گروههای موفق و معروف این سبک می شود به "مگادث" ، "متالیکا" ، "اسلایر" و "پنترا" اشاره کرد .

"پاور متال" سبکی است که در آن خشونت ذاتی "راک" و ملودی های زیبای "بلک" و خشونت وکال در "دث" به چشم می خورد. گروه های زیر را نمونه های خوبی برای "پاور متال" می دانند :
"بلایند گاردین" ، "سیمفونی ایکس" ، " چیلدرن آف بادم" و "موب رولز"

"دوم متال" سبکی است که سهم تکنیک را در آن بسیار بالا می دانند. سبکی بسیارآرام ، وحشت آور و با یک حس سنگین. از گیتاری سنگین برای القا این حس در این سبک استفاده می کنند .از گروههای خوب این سبک می شود موارد زیر را نام برد. گروههایی که حزن ، تیرگی ، استفاده از یک فضای سنگین و مهمتر از همه یک تکنیک خاص در کارهایشان دیده می شود . گروههائی مانند "آناتما" ، "اوپث" ، "پارادایس لاست" ، "مای دائینگ براید" ، " آمورفیس" و "تول" .

"آلترناتیو متال" به عقیده بسیاری از کارشناسها مستقل تر از باقی سبکهای "متال" است . سبکی که از دل "هوی متال" که در حقیقت هسته مرکزی موسیقی متال است، بیرون آمده است. سبکی که همان گیتار "هوی" را دارد اما کمی با خواست عمومی منطبق تر است. با توجه به نوع موسیقی که ارائه می دهد از سبکهای دیگر متال بیشتر در دید عموم مطبوع واقع می شود . از گروههای برجسته این سبک می شود به "کورن"،"سیستم آف ا داون" ، "اسلیپنات" و "گادسمک" اشاره کرد .

"دث متال " سبکی است که از دل "ترش متال" بیرون آمده است. موسیقی که سعی بر نشان دادن جنبه های مرگ ، درد و رنج کشیدن دارد. موسیقی که اشعار حزن انگیز آن با صدای بلند و خشن ادا می گردد . موسیقی که سرشار از ملودی های زیبا و قوی است. این موسیقی شاید در دید عموم دارای هوادارن زیادی نباشد ، اما جزو قوی ترین سبکهای موسیقی "متال" به حساب می آید. این سبک خود را بی شک مدیون گروه "دث" می داند. از گروههای موفق این سبک می شود به "دث"، "دیساید"،"سیکس فیت آندر" و "کراون" اشاره کرد .

"اینداستریال متال" ، سبکی که به خاطر وجود ریتمهای سنگین که به صورت مستمر تکرار می شود و "دیستورشن" بالا که یادآور کار یکنواخت و پرسروصدای ماشینها در محیط صنعتی است ، "اینداستریال" نام گرفته و تلفیقی از موسیقی "الکترونیک" و "متال" است . از گروههای موفق در این زمینه می توان به "رامشتاین" ، "فیر فکتوری" ، "مینیستری" و "دوین تاون سند" اشاره کرد .

"اسپید متال" ، سبکی که شاید در اوایل دهه 80 جزو پرطرفدار ترین مشتقات "هوی متال" به حساب می آمد. سبکی که طبق نامش سرعت ، اصلی ترین خصیصه آن بود . سوزش و خشونت خاص موسیقی و حمله های سریع و دقیق به گیتار ، از مشخصه های دیگر این سبک به حساب می آید. چیزی که به سرعت با "ترش" قرین شد و گروههای بزرگی مثل "متالیکا"،"مگادث"،"اسلایر" و ...از آن سود بردند.

"گاتیک متال" سبکی که جوی سرد و غم انگیز را با صدای بلند و خشن "هوی متال" پیوند می زند. جوی که گروهایی مثل "جوداست پریست" در اوایل کار از آن زیاد استفاده می کردند. شبیه سازی روح ، صداهای شدید آسمانی و از این قبیل ، که بعدها توسط همین گروه ها تحت عنوان "گاتیک" نام برده شد. "گاتیک" جوی سرد ، ترسناک و غم انگیز دارد . سبکی که در آن سعی می شود صدای خواننده تاریک و تاریک تر به نظر بیاید ؛ سبکی نزدیک به "دوم متال" .از گروههای موفق در این زمینه می شود به "پارادایس لاست" ، "مونسپل" ، "تیاتر آف تراژدی" و "کاتاتونیا" اشاره کرد.

"اسکاندیناویان متال" ، سبکی که آن را در ابتدا مختص کشورهای حوضه اسکانداناویا مثل نروژ و سوئد می دانستند. چیزی مرکب از "بلک متال" در نروژ و "دث متال" در سوئد. موسیقی با نویز بسیار بالا، شلوغ ، بی نظم و جیغ وار که با جوی ملودیک که با کیبورد ایجاد می کنند غمگین و بسیار سرد ، جلوه می کند .موسیقی که بعد از سالهای ابتدایی آن با تکنیک خاصی در اجرای گیتارها همراه شد. از گروههای موفق در این سبک می شود به "تریون" ، "اوپث" و "بارزام" اشاره کرد .

"بلک متال" سبکی است که در ابتدا در نروژ و توسط گروه ارزشمند "مایهم" شکل گرفت. سبکی که در ابتدا با هدف نابودی مسیحیت در نروژ و سپس سراسر اروپا به وجود آمد. تقریبا تمام گروههایی که در ابتدای شکل گیری این سبک به وجود آمدند فعالیت خودشان را تا مدت زیادی به صورت مخفی ادامه دادند. از ویژگیهای این سبک گیتار بسیار سنگین آن و وجود کیبورد در اکثر آهنگ هاست. در این سبک خواننده معمولا دارای صدایی خشن و تا حدودی ترسناک است. از گروههای موفق در این سبک ، موارد زیر قابل توجه اند :
"مایهم" ، "ایمورتال" ، "گوگوروث" ، "باتوری"،"آناتما" و "مونسپل"

"سیمفونیک بلک متال" موسیقی که برای اولین بار از "بلک متال" های نروژ منتشر شد. جوی سرد ، حزن انگیز ، خشن و با حالتی ملودیک با کیبورد . گاها" در کارهای بزرگ این سبک از گروههای یزرگ ارکستر برای ایجاد جو ارکستریک و یا به عبارتی ملودیک استفاده کردند .گروههای "بلک" از ابتدا سعی بر برداشتن محدودیت های گیتار آرام و تلفیق آن با "گروتیک متال" داشتند و موجب به وجود آمدن این سبک شدند و خصیصه وهم آور بودن و صدای سرد "گروتیک" با این کار به "بلک" پیوست. این موسیقی با گروهایی مثل "گدرینگ" از صدای لطیف و احساسی خوانندگان زن هم بهره جست. از نمونه های موفق این سبک می شود به گروههای "کردل آف فیلث" و "دیمو بارگیر" اشاره کرد.

"سیمفونیک متال" سبکی است تلفیق یافته از "ریف" های سنگین "پاور متال" و جوی ملودرام که معمولا به وسیله سازهای ارکستری و به ویژه ویلون به وجود می آید. بیشتر گروههای موفق معمولا از صدای یک زن در کنار کارهایشان استفاده می کنند . از گروههای معروف در این سبک می شود به "نایت ویش" ، "تریون" و "سیمفونی ایکس"

زیر شاخه های اصلی منشعب از موسیقی سنتی Heavy Metal

بخش اول:

Heavy Metal

شاخه ای از موسیقی Rock است که در اوایل دهه هفتاد با تلفیقی از Hard Rock و Electric Blues پا به عرصه نهاد. استفاده از Riff های خشن تر و سنگین و درام قدرتمند تر به همراه اصوات دیستورت شده گیتار از جمله ویژگی های این موسیقی و عامل تفاوت آن نسبت به Hard Rock بود. این موسیقی معمولا با استفاده از یک گیتار الکتریک برای نواختن ریتم, یک گیتار الکتریک برای لید نوازی, یک گیتار بیس و یک ست درامز اجرا می شود. از جمله گروه های تاثیر گذار بر پیدایش این سبک می توان به Led Zeppelin, Iron Butterfly و Deep Purple اشاره کرد. با این حال اکثر کارشناسان گروه Black Sabbath را به عنوان نخستین گروه در سبک Heavy Metal که تاثیر بسزایی که پیدایش دیگر شاخه های این موسیقی داشت معرفی می کنند. علاوه بر گروه های مذکور, موسیقی خشن گروه King Crimson در شاخه Progressive Rock را نیز باید به عنوان یکی دیگر از عوامل تاثیر گذار بر پیدایش و گسترش موسیقی Heavy Metal در نظر گرفت.
این موسیقی برخلاف سایر جریان های موسیقایی فاقد رقص مشخص می باشد و تنها دارای حرکات ریتمیکی همچون Headbang, Moshing, Air Guitar, Stage Diving و Crowd Surfing می باشد.
از جمله مهمترین گروه های این سبک می توان به Black Sabbath, W.A.S.P , AC/DC, Blue Oyster Cult و UFO اشاره کرد.

New Wave of British Heavy Metal(NWOBH)

این موسیقی شاخه ای بود که در اواخر دهه هفتاد و در پی زوال تدریجی گروه های سنتی Heavy Metal پدید آمد. موتور محرک این جریان را باید در موسقی پانک در دهه هفتاد جستجو کرد که خون تازه ای را به رگ های گروه های Heavy Metal دمید. این سبک همچنین تاثییرات بسیاری نیز از موسیقی Progressive Rock پذیرفته است. به این ترتیب موزیسین های NWOBH هم تلاش داشتند تا موسیقی خشن تر و تهاجمی تری ارائه کنند و هم سعی کردند آثار خود را بر مبنای دانش موسیقی و به شکلی پیچیده عرضه نمایند. این سبک در ابتدا چندان مورد توجه قرار نگرفت, اما گروه هایی همچون Iron Maiden و Judas Priest به سرعت توانستند بازارهای موسیقی راک را در اختیار خود درآورند. این سبک آغازگر راهی بود که بعدها توسط گروه های مختلف در سبک های Thrash, Death و Grindcore مورد بهره برداری قرار گرفت و موسیقی پانک به سرعت بخشی جداناشدنی از جریان متال گردید.
از جمله مهمترین گروه های NWOBH می توان به Iron Maiden, Judas Priest, Motorhead, Saxon, Diamond Head و Blitzkrieg اشاره کرد.

Thrash Metal

سبک Thrash زیرگونه دیگری از موسیقی Heavy Metal است. در این سبک موزیسین های Metal یک گام دیگر به سمت موسیقی پان نزدیک شدند و این بار سبک NWOBH را با شاخه ای از موسیقی پانک با نام Hardcore Punk تلفیق کرد. سبک Hardcore که از گروه های مطرح در آن می توان به *-*-*- Pistols, Misfits و Discharge اشاره کرد, شاخه ای از موسیقی پانک است که بسیار سریع تر و خشن تر از باقی شاخه ها اجرا می شود. موسیقی Thrash معمولا به استفاده از سرعت بالا, آواز با دانگ پایین و فضای خشن و تهاجمی شناخته می شود. موزیسین های این سبک با الهام از سبک Hardcore ریف های پیچیده و بسیار خشی خلق کردند که امروزه نیز وجه مشخصه اصلی این موسیقی بوده و تاثیر مهمی نیز برپیدایش موسیقی Death Metal داشته است.
ترانه Unleashed the Beast Within از گروه Overkill را می توان نخستین نمونه ترانه سبک Thrash معرفی کرد. با فاصله کوتاهی گروه Leather Charm با خوانندگی James Hetfield ترانه ای را با نام Hit The Lights منتشر نمود که به عقیده بسیاری این ترانه اولین ترانه حقیقی سبک Thrash محسوب می شود. این ترانه در سال 1983در نخستین آلبوم گروه دوم Hetfield با نام Metallica نیز منتشر شد. نخستین آلبوم گروه Overkill نیز در سال 1985 راهی بازار گردید. از مهمترین گروه های تاثیر گذار بر این سبک باید به Megadeth و Metal Church نیز اشاره کرد. اوج گیری این سبک در اواسط دهه هشتاد بود و با پیدایش سبک های Death و Black به تدریج محبوبیت خود را از دست داد.
از گروه های مطرح در آن می توان به Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax, Sepultura, Overkill و Testament اشاره کرد.

Death Metal

یکی دیگر از زیرگونه های موسیقی Heavy Metal است که در اوایل دهه هشتاد از درون موسیقی Thrash بیرون آمد. ترانه های این سبک در آغاز بیشتر در پیرامون موضوع مرگ جریان داشتند اما به تدریج رنگ و بوی فلسفی گرفته و به مسائل عمیق تری پرداختند. موسیقی این سبک در قیاس با Thrash بسیار خشن تر, سنگین تر, تهاجمی تر و در عین حال از لحاظ ریتم و هارمونی پیچیده تر است و در نتیجه اجرای این سبک در قیاس با دیگر شاخه های متال بسیار دشوار تر است. آواز در این سبک حالتی بسیار خشن دارد که این نوع آواز به Growl معروف است و با الهام از تکنیک های خوانندگان باس در موسیقی کلاسیک ایجاد شده است.
در این سبک به وفور شاهد تغییرات ناگهانی ریتم, تمپو و گام در میان ترانه ها هستیم و ریف های به کار رفته د را، نیز بسیار پیچیده تر از شاخه های قبلی می باشد. آلبوم Reign in Blood از گروه Slayer اثری بود که تاثیر بسزایی در پیدایش این سبک داشت. گروه های پایه گذار این سبک را می توان Death و Possessed عنوان نمود. این سبک در طول سال های دهه هشتاد و نود به زیرگونه های بسیاری تجزیه گردید که از جمله آنها می توا به Melodic Death و Brutal Death اشاره کرد. این سبک همچنین با سبک های دیگری چون Doom و Black و ...نیز تلفیق شده است.
از جمله مهمترین گروه های این سبک می توان به Death, Morbid Angel, Deicide, Nile و Cannibal Corpse اشاره نمود.
Melodic Death یکی از زیرگونه های مطرح در موسیقی Death Metal است که در اوایل دهه نود در کشورهای اسکاندیناوی بویژه در سوئد پا گرفت. موسیقی این سبک به نسبت موسیقی سنتی Death ملودیک تر و سیال تر و به همین نسبت سرد تر و تاریک تر می باشد. از جمله گروه های مطرح در این شاخه می توان به Dark Tranquility, Arch Enemy, Amon Amarth و آثار قدیمی In Flames اشاره کرد.


Speed Metalیکی دیگر از زیرگونه های موسیقی Heavy Metal است که در اواخر دهه هفتاد پدید آمد و الهام بخش سبک های بسیاری در موسیقی Metal گردید. نمی توان از این موسیقی یک تعریف جامع ارائه داد یا گروه های خاصی را به عنوان نمایندگان خالص سبک Speed معرفی کرد. این موسیقی در حقیقت همان موسیقی Heavy Metal و NWOBH است که با سرعت بالاتری اجرا می گردد. در حقیقت می توان ترانه ها یا آلبوم های خاصی از آثار گروه های Heavy یا NWOBH را به عنوان Speed Metal در نظر گرفت. این سبک در ابتدا مورد توجه گروه های NWOBH و Glam قرار گرفت و سپس تاثیرات بسیاری بر گروه های Thrash, Power و Death گذاشت.
از جمله آثار شاخص در این سبک می توان به آلبوم Painkiller از Judas Priest یا Keepers of Seven Keys از Helloween اشاره نمود. از گروه های دیگری که این سبک را در آثار خود به کار گرفتند می توان Accept, Running Wild, Grave Digger یا Rage را نام برد.

Grindcore

از دید بسیاری از کارشناسان موسیقی متال, موسیقی Grindcore سبک جداگانه ای نیست و همان اجرای خشن تر و سریع تر موسیقی Brutal Death Metal به شمار می آید. با این حال می توان آن را به عنوان سبکی مستقل نیز در نظر گرفت. زیرا ریشه اصلی موسیقی Death به سبک Thrash باز می گردد, در حالی که سبک Grindcore مستقیما از موسیقی Hardcore Punk الهام می گیرد.
این سبک در واقع تلفیقی از سبک های Thrash, Death و Hardcore است. این سبک که عموما در آن به مسائل سیاسی و اجتماعی پرداخته می شود, در اواسط دهه هشتاد در بریتانیا و توسط گروه هایی چون Napalm Death و SOB پاه گذاری شد. این گروه پیش از پیوستن به موسیقی متال, گروه هایی در سبک Punk بودند. موسیقی Grindcore امروزه به زیر گونه هایی زیادی چون Powerviolence, Cybergrind, Deathgrind, Noisegrind و Goregrind تقسیم می گردد که شاخه Goregrind مهم ترین و محبوب ترین زیر گونه از این موسیقی است.

Glam Metal

یکی از زیرگونه های موسیق Heavy Metal است که در اواخر دهه هشتاد در آمریکا پا گرفت. این سبک با نام های Hair Metal و Pop Metal نیز شناخته می شود و در دهه هشتاد موفق ترین شاخه متال از لحاظ تجاری بود. این سبک دارای ریشه های گسترده ای در شاخه های مختلف Hard Rock بوده عموما به عنوان یک سبک تجاری و عامه پسند برخلاف سایر شاخه های متال شناخته می شود. گروه های نسل اول این سبک همچون Def Leppard, Van Hallen, Twisted Sister یا Motley Crue موسیقی به مراتب جدی تر و سطح بالاتری را عرضه کرده اند. اما با ظهور گروه هایی چون Poison و Bon Jovi این سبک به شدت به سوی یک موسیقی ساده و عامه پسند گرایش یافت تا اینکه در اوایل دهه نود با مقبولیت یافتن موسیقی Grunge به تدریج هواداران خود را از دست داد.
از جمله گروه های پایه گذار در این سبک می توان به Van Halen و Quite Riot اشاره نمود. همچنین در دهه هشتاد گروه های بسیاری از همچون KISS, Scorpions, Alice Cooper و یا Whitesnake از موسیقی Hard Rock به سبک Glam Metal پیوستند. یکی دیگر از گروه های مهم در این سبک Guns n Roses بود که با تلفیق Glam و سبک های Grunge و Punk موسیقی منحصر به فردی را ارائه نمود.


Doom Metalپیدایش این سبک به دهه هفتاد و برخی ترانه های نسبتا ملایم تر گروه هایی چون Black Sabbath و Pentagram باز می گردد. البته خود این گروه در زمره موسیقی Doom قرار ندارند, بلکه موسیقی آنها واجد عنارص می باشد که در سال های دهه هشتاد موجب شکل گیری این سبک گردید. این سبک را می توان به صورت زیر شاخه ای از موسیقی Heavy Metal با جوی بسیار سنگین, آرام, غمناک و حزن انگیز تعریف کرد. از نخستین گروه های پیشرو در این سبک می توان به Saint Vitus و Troble اشاره کرد که در دهه هشتاد شکل آرامی از موسیقی Heavy Metal را در آثار خود به نمایش گذاشتند, با این حال می توان گروه سوئدی Candlemass را به عنوان نخستین گروه واقعی در سبک Doom Metalمعرفی نمود. اوج گیری محبوبیت این سبک به دهه نود و پیدایش سبک Death Doom باز می گردد. از مهمترین گروه های این سبک در این دوران می توان به Paradise Lost, Anathema و My Dying Bride اشاره نمود.
این سبک در دهه نود شاهد تغییرات گسترده ای بود و زیر شاخه های بسیاری همچون Funeral Doom, Symphonic Doom, Dron Doom, Gothic Doom و Sludge Doom از دل آن بیرون آمدند.
از گروه های معروف در موسیقی Doom می توان به My Dying Bride, Novembers Doom, Candlemass, Skepticism, The 3rd And the Mortal, Cathedral و آثار قدیمی Katatonia و Anathema اشاره نمود.

Black Metal

یکی از زیر شاخه های موسیقی Heavy Metal است که در اواخر دهه هشتاد با الهام از سبک Thrash Metal پدید آمد. موسیقی سنتی Black Metal دارای فضایی بسیار تاریک و در عین حال خشن و تهاجمی می باشد. از جمله گروه هایی که تاثیر عمده ای بر پیدایش این سبک داشتند می توان به Sodom, Mercyful Fate, Venom, Bathory و Celtic Frost اشاره کرد. با این حال به اعتقاد عمده کارشناسان گروه نروژی Mayhem را باید به عنوان پایه گذار موسیقی حقیقی Black Metal در نظر گرفت. اشعار مورد استفاده در این سبک عموما به مسائلی چون Satanism, Occultism, Anti-Christianity, Misanthropy, Paganism و National Socialism می پردازند. در سال های اولیه دهه نود به دلیل حرکت های خشونت آمیز موزیسین ها و طرفداران این موسیقی, سبک Black Metal با موانع بسیاری رو به رو گردید. در همین دوران به تدریج گروه های دیگری در اروپا ظهور کردند و شاخه های جدیدی چون Symphonic Black Death Black, Gothic Black , Folk Black و Black Ambient به این موسیقی اضافه گردید.
از جمله گروه های مطرح در این سبک می توان به Emperor, Burzum, Mayhem, Immortal, Gorgoroth, Enslaved و Satyricon اشاره کرد.

Gothic Metal


Gothic Metal زیرگونه ای از سبک Heavy Metal است که پیدایش آن به سال های آغازین دهه نود و گسترش روزافزون سبک های موسیقی Doom Metal باز می گردد. ارائه تعریفی جامع از این سبک دشوار است و تعرایف گوناگونی که از طرف هواداران و کارشناسان موسیقی ارائه گشته, همیشه محل بحث و نزاع بسیاری بوده است. موسیقی سبک Gothic Metal از جنبه های مختلف سبک بازتری نسبت به دیگر شاخه های موسیقی Heavy Metal است. دلیل اصلی این مسئله نیز آن است که این سبک بیشتر بر مبنای مفاهیم فکری و زیبایی شناختی تعریف می شود تا مسائل تئوریک موسیقی. از لحاظ سازبندی نیز با تنوع بسیار زیادی در این سبک رو به رو هستیم. موسیقی Gothic Metal تاثیرات بسیاری را از سبک های Doom Metal, Death Metal و Black Metal پذیرفته است. این سبک با تلفیق ریتم ها و ملودی های و شیوه بیان دیگر شاخه های موسیقی Heavy Metal فضایی به شدت منحصر به فرد خلق کرده است.
از لحاظ ترانه سرایی این سبک بیشتر حول و حوش مسائل عاشقانه و داستان های فانتزی با پایانی غمناک می گردد. این ترانه ها معمولا یا به دنیای مدرن تعلق دارند یا به قرون تاریک وسطی. البته گه گاه این ترانه فضای عصر ویکتوریا, شاه ادوارد و یا دوران روم باستان را نیز به تصویر می کشند. استفاده از ترانه های رومانتکی و فنتزی ویژگی اصلی این سبک است و علی رغم آنکه این ترانه ها گستره موضوعی بسیار وسیعی را در بر می گیرند اما به هرحال شاده اصلی کار ترانه سرا را تشکیل می دهند.
ریشه های اولیه موسیقی Gothic Metal را باید در میان گروه های Metal در اوایل دهه هشتاد جستجو کرد. آغاز اصلی موسیقی Gothic Metal به سال های ابتدایی دهه نود و گروه هایی چون Tristania و Therion باز می گردد که با ترکیب موسیقی Death Doom Metal و تم های رومانتیک موسیقی Black Metal آثاری متفاوت از گذشته را خلق کردند. این گروه ها به جای استفاده از فضای سرد موسیقی Goth Rock اتمسفری گرم تر و عناصر موسیقی Classic را در آثار خود به کار می بردند. در اواسط دهه نود, سبکی ملایم تر با نام Symphonic Gothic Metal از دل این موسیقی خارج شد که خوانندگان آن را نیز بیشتر زنان تشکیل می دادند و در آن استفاده گسترده ای از اصوات سمفونیک می گردید. به تدریج فاصله بیشتری میان این دوسبک ایجاد گردید.
از جمله گروه های این سبک می توان به Moonspell, Sentenced, Epica, Green Carnation و Virgin Black اشاره نمود.


Folk Metal

Folk Metal یکی از زیر گونه های موسیقی Heavy Metal است که پیوند بسیار نزدیکی با موسیقی های محلی در کشورهای مختلف دارد. این موسیقی دارای شکل های بسیار گوناگونی با فضایی بسیار متفاوت می باشد. از دید بسیاری نمی توان آن را به عنوان یک سبک مستقل در نظر گرفت, بلکه باید به آن به عنوان یک استایل در زیرشاخه های مختلف Metal نگریست. در این سبک گروه های مختلف سبک های گوناگون از موسیقی Metal را با موسیقی محلی کشور های گوناگون تلفیق کرده و فضایی کاملا جدید خلق کرده اند. از جمله محبوب ترین زیرشاخه های در این موسیقی می توان به Celtic Metal و Viking Metal اشاره کرد. از جمله گروه های پایه گذار در این سبک می توان به Skyclad, Bathory, Windir و Cruachan اشاره نمود. هسته های اصلی این سبک امروزه در اسکاندیناوی و اروپای شرقی قرار دارند و گروه های این سبک بیشتر در میان هوادران جدی Metal شناخته شده هستند و عموما محبوبیت بین المللی چندانی ندارند.
از جمله گروه های این سبک می توان به Salem, Mazarkabul, The Aryan March, Ashen Light, Nokturnal Mortum و Graveland اشاره نمود.

Power Metal
یکی دیگر از زیرگونه های موسیقی Metal می باشد که در آن سرعت نسبتا بالا و قطعات بسیار ملودیک حرف نخست را می زند. فضای این موسیقی عموما حالتی خیالی و یا حماسی دارد. این موسیقی در دو منطقه مختلف یکی در آمریکای شمالی و دیگری در آلمان و اسکاندیناوی شکل گرفت. آنچه امروزه به نام Power Metal شناخته می شود عموما نوع اروپایی آن است و گروه آمریکایی این سبک که به سمت موسیقی Thrash گرایش دارند, به جز معدودی چون Kamelot یا Iced Earth چندان شناخته شده نیستند.
سبک اروپایی Power Metal عموما تحت تاثیر اثار اولیه گروه Helloween که تلفیقی بود از موسیقی Speed Metal و فضای ملودیک آثار گروه هایی چون Iron Maiden شکل گرفت. موسیقی اولیه Power Metal عموما دارای فضایی بیش از حد شاد بود و به همین دلیل چندان مورد توجه طرفداران متال قرار نداشت, اما با گذشت اندک زمانی با تغییر فضا این سبک تبدیل به یکی از محبوب ترین شاخه های موسیقی Metal گردید. سبک آواز در این موسیقی بسیار شفاف و قوی می باشد و به ندرت از آواز خشن در آن استفاده می شود. ترانه ها نیز معمولا دارای تم های مذهبی, اسطوره ای یا فانتزی می باشند. در آغاز استفاده از اصوات الکترونیک کیبورد در این سبک چندان معمول نبود, با این حال استفاده از این ساز گسترش بسیار یافته و حتی در مواردی کار به افراط کشیده شده است.
از جمله گروه های مهم در سبک Power Metal می توان به Hammerfall, Blind Guardian, DragonForce, Running Wild, Edguy, Mob Rules, Elegy و Jag Panzer اشاره نمود.

Progressive Metal


یکی دیگر از زیرگونه های موسیقی Metal است که گرایش به سما سبک های مدرن, آوانگارد, استفاده از از ساختارهای هارمونیک پیچیده, ریتم های نامعمول و ترانه های مفهومی از خصوصیات آن به شمار می اید. این سبک به دلیل پیچیدگی بسیار طرفداران چندانی ندارد و ندرتا از شبکه های رادیویی و تلویزیونی پخش می شود. تاریخچه این موسیقی به سبک Progressive Rock در دهه های 60 و 70 باز می گردد. گروه هایی چون Fate Warning, Queensryche و Dream Theatre در زمره نخستین گروه های سبک Progressive Metal در اواخر دهه هشتاد بودند. در واقع این گروه ها موسیقی Progressive Rock را با موسیقی گروه هایی چون Iron Maiden, Metallica و غیره تلفیق نمودند. اوج شکوفایی این سبک از اواسط دهه نود آغاز گردید و گروه هایی چون Dream Theatre, Opeth, Symphony X و Meshuggah در آن به موفقیت های چشمگیری دست یافتند. این سبک امروزه هم به صورت نمونه سنتی آن که تلفیق Progressive Rock و Hevay Metal بود وجود دارد, هم به صورت خالص و هم به صورت تلفیق با دیگر سبک های Metal.
از جمله دیگر گروه های مطرح در این سبک می توان به Psychotic Waltz, Ayreon, Death, Pain of Salvation, Circle II Circle و Savatage اشاره نمود.

Neo-Classical Metal

این سبک زیرگونه ای از موسیقی Heavy Metal است که به شدت تحت تاثیر موسیقی کلاسیک اروپایی قرار دارد و می توان آن را به عنوان بخشی از جنبش نئو کلاسیسیم نیز در نظر گرفت.
جنبش موسیقایی نئو کلاسیسیم مربوط به قرن بیستم و بویژه سال های میان دو جنگ جهانی است که در این دوره موسیقدانان سعی کردند رجعتی به مفاهیم زیبایی شناختی دوران کلاسیک موسیقی در قرن هجدهم میلادی داشته باشند. البته بخش زیادی از از این عناصر زیبایی شناختی نیز از محصولات دوران باروک در موسیقی بود. در واقه عناصر موسیقی باروک در این شیوه چنان گسترده هستند که برخی نام نئو باروک را برای آن مناسب تر می دانند.
در حالی که سبک Neo-Classical Metal وجود خود را تا حدود بسیاری مدیون دانش موسیقی کلاسیک Rhandy Rhoads است با این جود مبدا اصلی این سبک را می توان Yngwie Malmsteen و در مرحله بعد Ritchie Blackmore دانست. این سبک, سبکی بود که تا حدودی مستقل از سایر سبک های Metal به رشد و توسعه پرداخت.

Nu Metal

موسیقی Nu Metal که آن را با نام Aggro Metal نیز می شناسند, شاخه ای از موسیقی Rock است که پیدایش آن به سال های آغازین دهه نود میلادی باز می گردد. این موسیقی به طور عمده ریشه در سبک های Grunge, Alternative Rock, Hip Hop, موسیقی الکترونیک و سبک Groove Metal دارد. موفقیت عمده این موسیقی به سال های پایانی دهه نود و شروع قرن بیست و یکم باز می گردد. هرچند که این موفقیت با واکنش های منفی بسیاری از طرفداران این موسیقی روبه رو گشت وبسیاری از این طرفداران قدیمی را از آن روی گردان کرد.
ریشه های اصلی این موسیقی به جشنواره Lollapaluza در ابتدای دهه نود باز می گردد. در این جشنواره گروه های بسیاری حضور داشتند که موسیقی Alternative Rock را با تاثیراتی از موسیقی Metal اجرا می کردند. گروه هایی چون Primus, Red Hot Chili Peppers, Rage Against the Machine, Fishbone, Ministry و Nine Inch Niles گروه هایی بودند که تلفیقی از Alternative Rock, Metal و سبک هایی چون Hip Hop, Industrial یا Funk را در آثار خود ارائه می کردند. این گروه ها را می توان به عنوان نمونه های ابتدایی سبک Nu Metal معرفی کرد.
مرگ Kurt Cobain در سال 1994 سرآغاز زوال محبوبیت سبک Alternative Rock و بویژه شاخه Grunge بود. نابودی این موسیقی که در آن دوران نیروی اصلی موسیقی Rock در آمریکا بود نوید بخش حضور قدرتمند سبک Nu Metal گردید. موسیقی Grunge را می توان به عنوان مهمترین نیای سبک Nu Metal معرفی کرد. سبک گیتارنوازی, سبک آواز و تم های موسیقی Grunge همگی تاثیر غیر قابل انکاری بر موسیقی Nu Metal گذاردند.
گروه های Rage Against the Machine, Faith No More, Fishbone و Helmet از جمله گروه هایی بودند که تاثیر مهمی بر پیدایش این موسیقی داشتند. گروه های POD, Deftones, Korn و Limp Bizkit را می توان به عنوان نخستین نمونه های اصلی سبک Nu Metal معرفی نمود. گروه Linkin Park از جمله مهمترین و موفق ترین نمونه های این سبک است که تا کنون چیزی نزدیک به چهل میلیون نسخه از اثارش به فروش رفته است. در این سبک نباید از نقش تهیه کننده ای به نام Ross Robinson نیز به سادگی گذشت. او به دلیل تلاش های گسترده ای که در عرصه این موسیقی به انجام رسانده است به Godfather of Nu Metal با پدر خوانده سبک Nu Metal معروف گشته است. گروه های Nu Metal در کنار تاثیراتی که از سبک های مختلف داشته اند عناصر گوناگونی را نیز از سبک های موسیقی Metal بویژه Thrash Metal و Groove Metal برگرفته اند. این موسیقی همچنین تا حدود بسیاری نیز تحت تاثیر سبک Punk قرار دارد.
از موسیقی Nu Metal به عنوان سبکی یاد می شود که باعث تجدید حیات تجاری موسیقی Metal گشته است. گروه های بسیاری از این سبک در سال های اخیر صحنه جشنواره Ozzfest را به عنوان یکی از شناخته شده ترین جشنواره های موسیقی Metal به خود اختصاص داده اند. صحنه موسیقی آمریکا همیشه به دلیل حضور سبک هایی چون Glam Metal یا Nu Metal مورد تمسخر قرار گرفته است. البته جشنواره Ozzfest در این سال ها تلاش بسیاری کرده است تا این موسیقی را به عنوان صدایی جدید در میان سبک های اصیل موسیقی Metal معرفی کند. برخلاف سبک های دیگر موسیقی Metal که همگی ریشه در موسیقی گروه هایی چون Led Zeppelin, Deep Purple, Judas Priest و Black Sabbath دارند در Nu Metal با سبکی رو به رو هستیم که بیشتر از اثار اخیر موسیقی Metal و Rock بویژه سبک های Thrash Metal و Alternative Metal الهام می گیرد.
گروه Korn نخستین آلبوم خود را در سال 1994 منتشر کرد که با استقبال فراوانی رو به رو گشت. البته این آلبوم بیشتر اثری در سبک Alternative Metal بود. نخستین اثر این گرو در سبک Nu Metal در سال 1998 انتشار یافت. به زودی گروه های بسیاری به این نوع از موسیقی روی آوردند و این سبک به سرعت به یکی از محبوب ترین سبک های MTV تبدیل شد.
این جریان از طرف شبکه MTV به عنوان بازگشت دوباره موسیقی Rock معرفی شد. از جمله گروه های مطرح در این میان می توان به Korn, Limp Bizkit, Slipknot, Godsmack, Papa Roack, Incubus, Linkin Park, Coal Chamber و Stained اشاره کرد. عبارت Nu Metal دیگر تنها برای اشاره به گروه هایی چون Korn در سبک Alternative Metal به کار نمی رفت. بلکه به گستره بسیار وسیعی از گروه های Rock گفته می شد که خشونت موسیقی Metal را با فضایی نمایشی و ریتم های موسیقی Rap در می آمیختند. تصویر گروه های Nu Metal شباهت بسیاری به گروه های Rap دارد و معمولا به این سبک لباس می پوشند. اکثر نوازندگان این سبک نیز به استفاده از Tattoo بر روی بدن خود علاقه دارند.

سبک های در ارتباط با موسیقی Metal

سبک هایی که در زیر معرفی می شوند زیر شاخه موسیقی متال نیستند. با این حال این سبک های دارای پیوندی قوی با موسیقی متال می باشند. سبک های Stoner, Metalcore و Alternative Metal زیر شاخه های موسیقی Hard Rock هستند و سبک Dark Ambient نیز زیر گونه ای از موسیقی الکترونیک.


Dark Ambient


یکی از زیر گونه های موسیقی Ambient است که که در دهه های هشتاد و نود با پیشرفت تکنیک های موسیقی الکترونیک پدیدار گشت و در شاخه های گوناگونی چون Industrial, Gothic Rock, Black Metal, Doom Metal و Gothic Metal نیز نفوذ کرده است. این سبک فضایی تاریک, وهم آلود یا غمناک را در موسیقی قالب الکترونیک اررائه می دهد.
برای پیدایش این سبک نه تاریخ دقیقی را می توان مشخص نمود و نه گروه خاصی را. این سبک دارای زیر گونه های بسیار زیادی می باشد, با این حال انچه در این نوشته مورد نظر است پیوند آن با موسیقی Metal است. این پیوند از اوایل دهه نود و تحت تاثیر برخی گروه های Black Metal همچون Burzum, Ulver و Abruptum ایجاد گردید, به گونه ای که گاها از لفظ Black Ambient نیز برای این سبک استفاده می شود.
از گروه های مشهور در این شاخه می توان به Elend, Dargaard, Neptun Tower و بسیاری دیگر اشاره کرد. گروه های بسیاری نیز همچون Cannan, Avrigus و Empyrium این سبک را با شاخه های دیگر موسیقی Metal همچون Doom یا Folk درآمیخته اند.

Metalcore


شاخه ای از موسیقی Rock است که می توان آن را تلفیقی از Heavy Metal و Hardcore Punk نامید. پیدایش این سبک به اوایل دهه هشتاد و گروه هایی چون Integrity باز می گردد. البته این گروه ها تا اواسط دهه نود با نام Crossover شناخته می شدند و هنوز هم همین نام به گروه های قدیمی اطلاق می گردد. از جمله گروه هایی که تاثیر مهمی در پیدایش صدای جدید این سبک داشت می توان به Nuclear Assault اشاره نمود. موسیقی Metalcore به تدریج از سبک های Thrash و Hardcore فاصله گرفت و هنرمندان از اصوات به نسبت خشن تری استفاده کردند. گروه های بسیاری نیز به سمت اواز سبک Growl گرایش یافتند. این سبک که دارای فضای بسیار سیاسی می باشد تاثیر وارونه ای را نیز بر روی گروه های Hardcore گذاشت و سبک های چون Gothic Hardcore یا Horror Hordcore را پدید آورد.
از اواخر دهه نود به تدریج محبوبیت این سبک افزایش چشمگیری یافت و گروه هایی چون Unearth, As I Lay Dying, Lamb of God و Chimaira توانستند جای گروه های سبک Death همچون Children of Bodom, At the Gates یا In Flames را به خود اختصاص دهند.
گروه های این سبک را می توان به دو صورت طبقه بندی کرد. نخست گروه هایی همچون Killswitch Engage یا Chimaira که بیشتر به سمت موسیقی Metal گرایش دارند تا پانک و دوم گروه هایی چون Bullet For My Valentine یا Avenged Sevenfold که بیشتر موسیقی Hardcore را در آثار خود ارائه می کنند.

Stoner Metal


شاخه ای از موسیقی راک و متال است که به صورت سبکی با تمپوی ارام, ریف های سنگین, فضای ملودیک و آواز نسبتا خشن شناخته می شود. Stoner به معنای مصرف کننده ماری جوآنا می باشد و این سبک به دلیل فضای خاصی که ایجاد می کند چنین نام گرفته است. سبک Stoner دارای پیوند بسیار نزدیکی با سبک های Doom Metal و Sludge Metal (تلفیقی از Grunge و Metal ) می باشد.
یافتن زمان خاصی برای پیدایش این سبک دشوار است, با این حال از ترانه Sweet Leaf از Black Sabbat به عنوان نمونه اولیه این موسیقی یاد می شود. تفکرات رایج در این سبک پیوند نزدیکی نیز با شاخه قدیمی Acid Rock دارد. شاید بتوان گفت این سبک تلفیقی است از سبک های Heavy Metal, Grunge و Psychedelic
Rock

Alternative Metal


Alternative Metal یکی از زیرگونه های موسیقی Rock از سال های میانی دهه نود میلادی و دوران افول موسیقی Grunge به محبوبیت گسترده ای دست یافت. در برخی منابع این موسیقی به عنوان تلفیقی از سبک های Heavy Metal و Alternative Rock معرفی می شود. به خصوص Indie Rock دهه هشتاد را به عنوان مهمترین منبع الهام این موسیقی می شناسند. این موسیقی خصوصیاتی را نیز مانند برخی از ریف های مورد استفاده از موسیقی Metal به ارث برده است. البته این ریف ها معمولا به همان شکل موسیقی Metal اجرا نمی شوند. فضای این موسیقی تا حدود بسیاری تجربی است و گروه های مختلف, تکنیک های متفاوتی را در ساخت آثارشان به کار می گیرند. این موسیقی مجموعه بسیار گسترده ای از سبک های مختلف موسیقی را در کنار یکدیگر گردآوری کرده است.

نگاهی کلی به موسیقی Alternative Metal

عبارت Alt Metal عبارتی بسیار کلی است که نمی توان تعریف چندان دقیق و جامعی برای آن ارائه کرد. این عبارت معمولا برای توصیف موسیقی هنرمندانی به کار می رود که یک گونه از موسیقی Metal را با شیوه ها و تکنیک سبک های بسیار گوناگون موسیقی اجرا می کنند. بسیار دشوار است که تعیین شود ایا این موسیقی شاخه ای از Metal است یا Alternative Rock.
موسیقی Metal سبک بسیار ویژه ای است که از اجزای کاملا مشخصی تشکیل یافته است. موسیقی Alternative Metal از همان ابتدای پیدایش در دهه نود بیش از هر چیز مورد توجه طرفداران Alternative Rock قرار داشت و هنرمندان این سبک بیش از هر چیزی تحت تاثیر موسیقی Indie در آمریکا قرار داشتند. گروه های سبک Alternative Metal همچنین به شدت تحت تاثیر سبک های Hardcore Punk, Gothic Rock, Noise Rock, Grunge, Funk, Hip Hop و Industrial Music قرار دارند. ریشه های بسیار متفاوت دیگری نیز در این سبک قابل مشاهده است. این گروه ها هیچ گاه نتوانستند به سبک کاری جامعی در میان خود دست یابند. ریشه های موسیقایی این گروه ها چنان متفاوت است که گاه به سختی می توان همه آنها را به عنوان یک سبک معرفی نمود.
موسیقی Grunge در اوایل دهه نود که خود ترکیبی از Hard Rock بویژه سبک Punk و موسیقی Alternative Rock بود یکی دیگر از ریشه های مهم موسیقی Alternative Metal است. این گونه گروه ها معمولا همکاری گسترده ای با برخی گروه های سبک Metal همچون Metallica داشتند. با افول موسیقی Grunge و افزایش محبوبیت موسیقی Alternative Rock به سرعت سبک دیگری از دل این موسیقی خارج گشت که Alternative Metal نام گرفت و تکیه بسیاری بر موسیقی گروه هایی چون NIRVANA و Soundgarden داشت. آنگونه Ian Christe یکی مورخان سبک موسیقی Heavy Metal بیان داشته است, این موسیقی سبکی Heavy است بی آنکه الزاما Metal باشد. گروه های جدیدی که در عرصه این موسیقی ظهور کرده اند ارتباط بیشتری به نسبت گروه های قدیمی تر با موسیقی Metal برقرار کرده اند. White Zombie, Nine Inch Niles و Ministry آغازگر موج Industrial بودند و ضرب آهنگ های موسیقی Techno را با همراه ریف های سنگین گیتار به کار بردند. گروه Tool خود را غرق در سبک Progressive Rock کرد. گروه هایی چون Rage Against the Machine به شدت به سبک های Rap و Hip Hop گرایش دارند و برخی همچون Helmet به سمت سبک های Jazz و Hardcore.
در سال های پایانی دهه نود موسیقی Alternative Metal اندکی از بی قاعدگی سال های آغازین خود دور شد و اندک اندک سبک های ویژه ای در میان آن پدید آمد. RATM, Korn, Nine Inch Niles و Helmet از جمله سردمداران اصلی این سبک ها بودند. گروه Helmet با استفاده از اصواتی خشن و تهاجمی مبتکر سبکی گشت که در سال های بعد Nu Metal نام گرفت.

زیرگونه های موسیقی Alternative Metal

عبارت Alternative Metal عموما برای اشاره به گروه های مختلفی به کار می رود. این گروه علی رغم آنکه صدای متفاوتی تولید می کنند اما از شخصیت مشابهی برخوردار هستند. زیرگونه های موسیقی Alternative Metal تلاش دارد این گروه ها را بر اساس جنس صدا و شباهت های زیبایی شناسانه آنها طبقه بندی کند.

Funk Metal

این نام به گروه هایی اطلاق می گردد که در موسیقی خود گرایش زیادی به سمت سبک Funk دارند. این گروه ها معمولا ریشه های قدرتمندی نیز در سبک های Hip Hop و Punk دارند. این گروه ها تمکز بسیاری بر سبک Glam Metal داشتند. موسیقی Glam Metal در اوایل دهه نود به سرعت محببیت خود را از دست داد اما این مسئله تاثیر چندانی بر گروه های Funk Metal نداشت و گروه هایی چون Faith No More و Red Hot Chili Pepers با همان قدرت سابق به فعالیت خود ادامه دادند.این دسته را می توان نخستین امواج جریان Alternative Metal نامید. Primus از دیگر گروه های بسیار موفق سبک Funk Metal بود. در دهه نود گروه Rage Against the Machine به خوبی توانست خود را به اوج شهرت در این سبک برساند و به یکی از مهمترین گروه های تاثیر گذار بر سبک Nu Metal بدل گردد.

Industrial Metal

Industrial Metal از دیگر زیرگونه های موسیقی Alternative Metal است که در دهه هشتاد پدید آمد. Ministry از جمله نخستین گروه های این سبک موسیقی به شمار می آید. KMFDM نیز از جمله گروه های مهم و تاثیر گذار در این سبک است. در سال های بعد این سبک با دیگر شاخه های موسیقی Metal نیز تلفیق گشته است. Fear Factory از جمله گروه هایی بود که موسیقی Industrial را در کنار Thrash Metal و Death Metal قرار داد و همچون Rage Against the Machine به یکی از مهمترین گروه های تاثیر گذار بر سبک Nu Metal تبدیل گشت. ای موسیقی در آلمان نیز طرفداران بسیاری یافت و گروه هایی چون Rammstein و Megaherz از مهمترین گروه های این کشور هستند.

Punk Metal

این نام به گروه هایی در سبک Punk Rock اطلاق می گردد که در موسیقی خود تحت تاثیر سبک Heavy Metal قرار داشتند. البته ارتباط موسیقی Metal و Punk منحصر به این سبک نیست. این دو سبک از دهه هفتاد پیوند مشترکی را برقرار کردند که نتیجه آن سبک هایی چون Metalcore, Thrash Metal, Death Metal, Grindcore و Speed Metal بود. البته موسیقی Punk Rock بیش از تمام سبک های فوق به موسیقی Punk شباهت دارد. Corrosion of Conformity, Suicidal Tndecies و Stormtroopers of Death از مهمترین نمونه های چنین گروه هایی بودند. این موسیقی در سال های بعد تاثیر بسزایی بر سبک های Nu Metal و Metalcore داشت.

Nu Metal

پیدایش این موسیقی به سال های میانی دهه نود میلادی و گروه های Korn و Deftones باز می گردد. این موسیقی را به سختی می توان تلفیقی از Heavy metal و Alternative Metal نامید. در حقیقت این موسیقی را باید به عنوان سبکی جداگانه و منحصر به فرد در موسیقی Rock دانست.

Rapcore

Rapcore یا Rap Metal شاخه ای دیگر از سبک Alternative Metal است که موسیقی Hip Hop و Rap را با سبک های Punk و Metal ترکیب نموده است.
این موسیقی در سال های پایانی دهه هشتاد و در کنار سبک Funk Metal به رشد و توسعه پرداخت. فعالیت مشترک گروه های Run DMC و Aerosmith در نسخه ای از ترانه Walk This Way مبدا پیدایش این جنبش است. این ترانه شناخته شده ترین نمونه اولیه ترکیب سبک های Heavy Metal و Rap به شمار می آید. گروه های Anthrax, Beastie Boys, Red Hot Chili Peppers, Biohazzard, Faith No More و Public Enemy نیز از دیگر گروه های مهم و تاثیر گذار بر پیدایش این سبک بودند. نخستین نمونه یک گروه حقیقی Rapcore گروهی ناشناخته با نام Urban Dance Squad است که تاثیرا بسیاری بر گروه Rage Against the Machine داشته است.
گروه های این سبک به دو شاخه اصلی تقسیم می گردند. یکی گروه هایی چون Rage Against the Machine, Inner Surge و یا Senser که سبکی بسیار جدی و خشن دارند ترانه های مورد استفاده در این سبک عموما دارای مضامین سیاسی و اجتماعی هستند, دیگری گروه هایی چون Crazy Town, Kid Rock, Linkin Park و یا The Bloodhound Gang که به سمت موسیقی Funk گرایش دارند. در این گروه ها گرایش بسیاری نیر به موسیقی Techno و تکنیک های آن دیده می شود




نظرات 1 + ارسال نظر
anahitafarshid 11 مرداد 1394 ساعت 13:46

سلام، با توافق، تحریم جای خود را به تکریم می‌‌دهد.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد